قیمت :
108,000 تومان

صد سال پس از امید

اندیشه احسان

امتیاز این کتاب

امتیاز 0 / 0 رای
موضوع اصلی علوم انسانی
موضوع فرعی جامعه شناسی
نویسنده حسین ابوالحسن تنهایی از این نویسنده
ناشر اندیشه احسان از این ناشر
نوبت چاپ 1
سال چاپ 1400
شابک 9786227303643
نوع جلد شمیز
قطع رقعي
وزن 329 گرم
تعداد صفحات 328 صفحه
معرفی نظریه پردازان پارادایم تفسیری و هم کنش گرایی نمادی به مخاطبین ایرانی، یکی از وظایف و اهداف مهم گروه جامعه شناسی تفسیری و نظری در انجمن جامعه شناسی ایران، و نیز مهم ترین وظیفه من به عنوان شاگرد ( هربرت بلومر ) در ایران است، که امید است در هر مجلد، یکی از نظریه پردازان از نگاه جامعه شناسان مختلف بررسی و مرور شوند.

این کتاب، بر اساس فعالیت های راهروان این پارادایم، در جامعه جامعه شناسی جوان ایران بنا شده است.

شاید بهترین نمونه در هم کنش گرایی انتقادی، را بتوان در کارهای ( مایکل شوآلب ) دید که فهم و بصیرت هایی از ( مارکس و مید ) را برای مطالعه فرایند کار، هویت شغلی و بازتولید نابرابری ترکیب نمود. اخیرا شوالب و همکارانش در سال 2001، چهار فرایند اجتماعی عام را که از طریق آن نابرابری ساخته شده و محافظت می شود را مشخص کردند، ( شامل دیگران ظالم، حفاظت مرزبندی، مدیریت عاطفه و سازگاری های فرودستان و... )

( پیتر هال ) چشم انداز نظری نومارکسی و هم کنش گرایی را در تحلیل قدرت، سیاست و سازمان سیاست گزاری، ترکیب و سازگار نمود. هال این نکته را بررسی کرد که چگونه سیاستمداران، از جمله روسای جمهور، با مدیریت احساسات، نمادها را تحت سلطه خویش درمی آورند تا عامه را مطمئن کنند، سکوت آن ها را افزایش دهند و مردم را از مشارکت در امور سیاسی ناامید گردانند و...

بیشتر بدانید

تعداد مشاهده این کتاب
29 بار
دفعاتی که پیشنهاد شده
0 بار
تعداد افرادی که این کتاب را خوانده اند
0 بار
تعداد افرادی که میخواهند این کتاب را بخوانند
0 بار

امتیاز شما به این کتاب

امتیاز 0 / 0 رای

کتاب های مرتبط

آخرین بریده ها