موضوع اصلی | مذهبی | |
---|---|---|
موضوع فرعی | مکاتب و ادیان | |
نویسنده | مجموعه ی نویسندگان | از این نویسنده |
ناشر | نشر نی | از این ناشر |
مترجم | پیروز سیار | از این مترجم |
نوبت چاپ | 3 | |
سال چاپ | 1400 | |
شابک | 9782000829416 | |
نوع جلد | زركوب | |
قطع | وزیری | |
وزن | 1708 گرم | |
تعداد صفحات | 979 صفحه |
نسخه های کنونی تنخ از ۳۹ کتاب تشکیل شده اند؛ ترتیب این کتاب ها در نسخه های یهودی و مسیحی با هم تفاوت دارد؛ مسیحیان علاوه بر این، ۷ کتاب دیگر را هم در زمرهٔ کتاب های عهد عتیق وارد کرده بودند اما یهودیان آن کتب را اپوکریفا می نامیدند و نامعتبر می دانستند. مارتین لوتر رهبر نهضت پروتستان در الهامی بودن این کتاب ها تردید کرد و آن ها را از عهد عتیق خارج کرد، اما فرقه های کاتولیک و ارتدوکس همچنان این کتب را معتبر می دانند و همراه با عهد عتیق به چاپ می رسانند.
اصطلاح عهد عتیق از نظر مسیحیان، ناظر به پیمانی است که خدا با پیامبران پیش از عیسی بسته بود. در این پیمان نجات بشر (یا مرتبه ای از آن) با وعده و وعید، قانون و شریعت به دست می آید، در حالی که در عهد جدید نجات از طریق محبت حاصل می شود.
می دانیم که عهد عتیق، در یک زمان معین، و توسط شخصی معین تنظیم نیافته بلکه، مجموعهٔ اسفار آن توسط اشخاص گوناگون، در دوران های گوناگون نگارش شده است. نخستین سفر از این اسفار را سفر عاموس و آخرین آن ها را سفر دانیال دانسته اند. سفر نخستین چنان که گفته اند در سال ۷۵۰ پیش از میلاد و سفر آخرین در قرن دوم پیش از میلاد نوشته شده است.
ترجمه ی کتاب عهد عتیق در چهار جلد منتشر شده است . که نام جلد سوم آن کتاب های حکمت است و پیروز سیار آن را ترجمه کرده است. این چهار جلد را نشر نی منتشر کرده است.
آخرین بریده ها
افزودن بریده کتاب