موضوع اصلی | ادبیات و شعر | |
---|---|---|
موضوع فرعی | رمان خارجی | |
نویسنده | گی دو مو پاسان | از این نویسنده |
ناشر | افق | از این ناشر |
مترجم | محمود گودرزی | از این مترجم |
نوبت چاپ | 2 | |
سال چاپ | 1401 | |
شابک | 9786227902174 | |
نوع جلد | شمیز | |
قطع | پالتوئي | |
وزن | 180 گرم | |
تعداد صفحات | 240 صفحه |
آندره ماریول، مردی متشخص و ثروتمند که در میان دوستان صمیمیش بیشتر هنرمندان دیده می شوند، به پیشنهاد ماسیوالِ آهنگساز، یکی از جذاب ترین زنان پاریس را ملاقات می کند.
میشل دو بورن، زن بیوه ی بیست و هشت ساله ای است که در اواخر قرن نوزدهم، محفل گردانی می کند و مهارتی بسیار زیاد در اغوا کردن مردان دارد، اما خود به هیچ وجه دلبسته ی کسی نمی شود.
جلسه ی اول آشنایی آقای ماریول و خانم دو بورن به خوبی پیش می رود و ماریول همانند دیگر مردان کم کم دلباخته ی این زن عشوه گر و خودپسند می شود.
او در خانم دو بورن مزه ی موجودی مصنوعی را می چشد که شکل گرفته و تربیت شده است تا افسون کند. ماریول از تداوم حرکتش به سوی این زن می ترسد و دائم از خود می پرسد چه بر سرش خواهد آمد؟ زن با او چه خواهد کرد؟ آیا همان بازی ای را که با بقیه راه انداخته بود با او نیز می کرد؟
آخرین بریده ها
افزودن بریده کتاب