قیمت :
65,000 تومان

مصاف با شیطان (پاسخ های روشن به احمد اسماعیل بصری)

جمکران

امتیاز این کتاب

امتیاز 0 / 0 رای
موضوع اصلی مذهبی
موضوع فرعی مکاتب و ادیان
نویسنده جمعی از نویسندگان از این نویسنده
ناشر جمکران از این ناشر
مترجم محمدمهدی سلمان پور از این مترجم
نوبت چاپ 1
سال چاپ 1400
شابک 9789649737393
نوع جلد شمیز
قطع رقعي
وزن 226 گرم
تعداد صفحات 236 صفحه
کتاب مصاف با شیطان پاسخ های روشن به احمد اسماعیل بصری به قلم جمعی از نویسندگان نگارش شده و با ترجمه محمدمهدی سلمان پور از سوی انتشارات جمکران به چاپ رسیده است.

کتاب پیش رو اثری است در نقد فرقه احمد اسماعیل که مطالب سلسله ده جلدی از کتاب هایی کم حجم با عنوان الرد الساطع علی ابن کاطع را به صورت یک جا و با تغییراتی اندک در خود جای داده است. هر یک از بخش های کتاب به صورت یک جلد کتاب مجزا به نگارش در آمده اند و در اثر حاضر این جلد ها در قالب یک کتاب کنار یکدیگر قرار گرفته اند. عناوین بخش های کتاب عبارتند از “خواب و رویا در ترازوی نقد، “نگاهی به حدیث وصیت، “اشتباهات احمد اسماعیل در قرآن، تفسیر و زبان عربی، “اشتباهات احمد اسماعیل در مقام پیامبران، اهل بیت و فقه، “استناد مدعیان دروغین به خواب و خیال، “آیا یمانی قائم آل محمد و معصوم است؟، “آیا اعتقاد به یمانی واجب است؟، “غیبت کبری و پناهگاه مرجعیت، “بررسی اعتبار استخاره در اعتقادات و “احمد اسماعیل از فرزندان امام زمان نیست.

احمد اسماعیل یکی از شیادان، دجالان و مدعیان دروغین عصر جدید است که در ابتدا ادعای ارتباط با امام زمان را مطرح کرد، سپس خود را فرزند امام عصر، یمانی وعده داده شده، اولین مهدی از دوازده مهدی پس از وفات امام زمان و جانشین، فرستاده و نائب خاص ایشان خواند و ادعای معصومیت و امامت کرد!

بیشتر بدانید

تعداد مشاهده این کتاب
14 بار
دفعاتی که پیشنهاد شده
0 بار
تعداد افرادی که این کتاب را خوانده اند
0 بار
تعداد افرادی که میخواهند این کتاب را بخوانند
0 بار

امتیاز شما به این کتاب

امتیاز 0 / 0 رای

کتاب های مرتبط

آخرین بریده ها